Buscar este blog

miércoles, 26 de noviembre de 2014

PASTIS DE POMA

 PASTIS DE POMA

Ingredients (per a dos persones):
1 Kg. de pomes Golden.
1 Got de sucre.
1 Got de farina.
1 Sobre de llevat.
2 Ous i les clares a punt de neu.
3 Galetes maria mullades amb llet.

Preparació:
1.   Es pelen les pomes i es reserva una per la guarnició.
2.   Es tallen les pomes a trossos.
3.   Les clares es posen a punt de neu.
4.   Se li afegeixen les pomes, el sucre ,la farina, el sobre de llevat, els dos rovells d’ou i les galetes maria, mullades amb llet.
5.   Es tritura tot i es posa en una motlle amb una mica  de mantega.
6.   Es decora amb la poma laminada i es posa al forn ½ hora a 180 o 200 graus. Comprovarem que el pastís ja està fet ficant-li al mig  un pal de broqueta i si no surt mullat  vol dir que el pastís ja està fet.
7.   Per finalitzar es treu del forn es pinta  amb qualsevol melmelada i es posa una cirereta al mig.





No hay comentarios:

Publicar un comentario